Привіт усім! От думаю, може хтось підкаже з власного досвіду — як реально зрозуміти, що адвокат надійний? Бо в інтернеті купа оголошень, відгуки часто протирічні. Хочеться мати людину, якій довірятимеш і не будеш переживати, що щось піде не так. Як ви вибирали?
@la2217596 Я довго шукав юридичну компанію, якій міг би довірити важливе питання, пов’язане з бізнесом, і знайомі порадили адвокатське об’єднання «Актум» https://www.actum.com.ua/ те, що мене приємно здивувало, — це їхній підхід до клієнта: немає шаблонних рішень, а все підбирається під конкретну ситуацію. Мене вразила компaнія, яка зібрала досвід у різних сферах права: від кримінального до міжнародного. У моєму випадку потрібна була консультація щодо контрактів за кордоном, і вони змогли запропонувати не просто юридичний аналіз, а цілу стратегію, яка захистила мене від ризиків. У наш час важливо мати поряд людей, які не бояться складних викликів і знаходять вихід навіть там, де здається, що його немає. Я залишився максимально задоволений, адже крім вирішення питання отримав ще й нові знання, які допоможуть мені в подальшій роботі. «Актум» — це справді компaнія, яка вміє працювати для результату, а не для формальності.